Mourits Aardappelhandel sinds 1977

Mourits aardappelhandel is opgericht in 1977 door Wim Mourits en door de jaren heen uitgegroeid tot een familiebedrijf. Begonnen met een winkel in Veenendaal en ventwijken in verschillende plaatsen, zijn we daarnaast nu ook al vele jaren actief op verschillende weekmarkten door heel Nederland.

Door de jaren heen zijn we gegroeid van een ‘aardappelhal’ met 4 soorten aardappelen naar dé specialist op het gebied van aardappelen. Naast de ‘gewone’ aardappelen hebben we een groot assortiment ‘speciale’ aardappelen. Allereerst zijn wij het hele jaar door het adres voor de allerbeste frietaardappelen! Maar ook Krieltjes, Roseval, Zoete aardappelen en Biologische aardappelen en wat te denken van de befaamde Opperdoezer Ronde uit het Noord-Hollandse plaatsje Opperdoes zitten in ons assortiment. Daarnaast kunt u op onze verkoopplaatsen ook terecht voor geschrapte krieltjes en aardappelpartjes (voorgekookt) en vers gesneden Friet.

De meeste aardappelen die wij verkopen komen van de Zeeuwse en Zuid-Hollandse klei-grond. ’s Zomers vanaf juni of soms zelfs al vanaf eind mei komen de eerste nieuwe aardappelen van het eiland Tholen, hier komen altijd de eerste Nederlandse nieuwe aardappelen vandaan en verder in het seizoen uit Zeeland, Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten maar vooral ook bij ons uit de Hoekse Waard. Van deze klei-grond komen absoluut de lekkerste aardappelen.

Wat door de jaren heen wel hetzelfde gebleven is: kwaliteit op nummer één! Door alle partijen aardappelen die verkocht worden zelf te keuren, te koken en te proeven, kunnen wij onze klanten van goed advies voorzien, en onze kwaliteit blijven garanderen.

In onze ventwijken hebben we ook Fruit (rechtstreeks van de teler) en Citrus in het assortiment, te denken valt aan appels, (stoof)peren, hand- en perssinaasappels, mandarijnen, en in het seizoen aardbeien.

Heeft u interesse in onze producten kijk dan bij onze verkoopplaatsen of wij bij u op de markt staan of in uw plaats venten.                                                                                                                                       

Om te blijven innoveren is het nu ook mogelijk uw aardappelen, fruit en citrus bij ons online te bestellen, ga voor de verschillende mogelijkheden naar onze webshop.

Probeer het zelf en ervaar onze kwaliteit.

Graag tot ziens!