Online Bestellen / Bezorging

Het online bestellen gaat als volgt: U kiest de producten uit die u wilt hebben.

Wij bezorgen vanaf 10 kilo aardappelen, of bij een bestelling met een minimale besteding van €15,00 GRATIS bij u thuis op zaterdag in de volgende plaatsen: Hoogvliet, Oud-Beijerland, Pernis, Portugaal, Rhoon, Simonshaven, Spijkenisse en Veenendaal.

Woont u niet in een van de bovenstaande postcodegebieden en wilt u toch onze aardappelen bij u thuisbezorgd hebben? Dat is natuurlijk mogelijk! Wanneer u de bestelling voor woensdag 12.00 uur plaatst, wordt deze op woensdag bij ons verzonden en heeft u ze normaal gesproken donderdag in huis! De bezorgkosten hiervoor zijn: €5,95.

Ook kunt u er voor kiezen uw bestelling op te halen bij ons op de markt, of te laten bezorgen in één van onze bezorgwijken.

Bestel nu en ervaar onze kwaliteit!!

Voor eventuele vragen of suggesties, of vragen over mogelijkheden in een van onze andere verkoopplaatsen kunt u mailen naar info@mouritsaardappelhandel.nl.

Betalen

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen.

Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus (indien van toepassing) alleen de bezorgkosten van uw bestelling.